Campus Virtual

 • A la Fundació Catalana de l’Esplai fa més de 30 anys que ens dediquem a “educar els infants i els joves en el lleure i promoure el desenvolupament associatiu, amb voluntat transformadora i d’inclusió social”.

  Centre d’Estudis de l’Esplai és una entitat vinculada a la Fundació Catalana de l’Esplai amb qui compartim missió, projecte, visió de la societat i els valors com a organització.

  El nostre objectiu és desenvolupar accions i projectes de formació en els àmbits del Lleure Educatiu, la Intervenció Social, el Tercer Sector, l'Educació Ambiental i l'Esport.

  Dissenyem programes de formació a mida, a partir de les demandes de les entitats i adaptats a les necessitats de cada proposta.

  En el següent enllaç us podreu descarregar el nou catàleg de formació per al curs 2012-2013.

  I aquí la guia breu de funcionament de la Plataforma Virtual.

Omet cursos

Cursos


Omet GUIA BREU CAMPUS VIRTUAL

GUIA BREU CAMPUS VIRTUAL

El campus virtual del Centre d'Estudis utilitza la plataforma MOODLE, que es basa en un disseny modular que permet l'accés ràpid a tots els cursos.

La dinàmica del campus es desenvolupa als cursos virtuals, per això has d'estar auntentificat. Aquí trobaràs una guía ràpida per poder desenvolupar-te en aquesta plataforma.

Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos a scalero@fundesplai.org